Ballongkirken-web

Noen ganger i semesteret arrangerer vi Puslespillet på den store scenen i kirkerommet i St. Jakob. Dette er en kveld helt utenom det vanlige. Hele scenen fylles av en spektakulær lyssetting og unge musikere, programledere, dansere og skuespillere drar oss gjennom et spennende program sammen med en av ungdomsprestene.

 

Foto: Lasse Trones
Foto: Lasse Trones

 

Grunnen til at arrangementet heter Puslespillet er at vi gjennom denne kvelden på en måte pusler et bilde sammen. Tanken bak dette er at vi trenger å se hverandre, lytte til hverandre og gi av oss selv til hverandre – om vi skal få en større forståelse for Gud og den virkeligheten vi er en del av. For hver kveld har vi et spesifikt tema som går igjen i sanger, forkynnelse og bidrag fra unge lovende. Dette er artister fra Vestavind studio eller Bølgen i St. Jakob, eller ungdom fra andre menigheter i Bergen.

 

Er du nysgjb2jerrig på Puslespillet, eller har lyst å bidra med noe? Ta kontakt med prosjektleder John Bertin Bjerke Hellerslien (JB)!

 

 

Temaene annonseres god tid i forveien og programmet planlegges i en prosess frm mot Puslespilletkvelden av JB og ungdomsprestene. All kommunikasjon foregår gjennom facebooksiden ”Puslespillet”.

Arrangementet er et samarbeid mellom St. Jakob, Bjørgvin bispedømme og Bjørgvin krets KFUK – KFUM.

facebook_event_388757998123675