St. Jakob Pluss er en kirke som lever gjennom fellesskapet:

Takket være frivillige kan vi opprettholde aktivitetsnivået vårt!

St. Jakob skal være et sted der det er kjekt å være frivillig, der du kan føle at du kan få bidra med det du er god på. Under kan du lese mer om hovedgruppene vi har i det frivillige arbeidet hos oss. Hvis det er noe her som ser fristende ut, eller du kan tenke deg å bidra på en måte som ikke er nevnt her, vil vi gjerne høre fra deg!

Foto: Daniel Tveit
Foto: Daniel Tveit

Teknikere

Har du drevet med lys og lys tidligere, eller har du kanskje lyst til å lære deg noe helt nytt?
Teknikergruppa er sentrale i mange av aktivitetene på huset – vi har lys- og lydrigg både i kirkerommet og Jakobssalen, og disse riggene brukes flittig under arrangementer der. Om du er erfaren eller helt ny, er du uansett velkommen. Vi vil sørge for at du får den opplæringa og oppfølginga du trenger!


Musikere

Uten musikere, ingen gudstjeneste. Ved gudstjenestene i St. Jakob benyttes fulle band Med forsangere. På denne måten får både gudstjenestene et eget særpreg. I tillegg benytter vi mange forskjellige musikere, og forskjellige instrumenter, og på denne måten får vi et lydbilde i gudstjenestene som hele tiden varier litt fra gang til gang.


GUV-komiteen

Bak hver Gudstjeneste for unge voksne står GUV-komiteen. De arbeider med tema for Gudstjeneste for unge voksne, og valg av salmer og annen musikk. I tillegg er det også GUV-komiteen som arbeider med å finne forkynnere til å holde preken!


VelKom

Ingen av arrangementene hadde blitt gjennomført uten hjelp fra folka i VelKom. Dette er folka som møter deg i døra når du kommer, som rigger alt klart til gudstjenester og foredrag, og som sørger for at vi kan møtes til kirkekaffen når gudstjenesten er ferdig. Og det beste: De vil gjerne ha med seg flere!

Gunnar Hovland
Frivillighetskoordinator
Gunnar jobber med det frivillige arbeidet i St. Jakob. Hvis du har lyst til å bidra med noe, så er dette personen å snakke med! 🙂
+47 951 63 560
E-post
Daniel Tveit
Musikksjef
Daniel har ansvaret for musikken på Gudstjeneste for unge voksne. Har du lyst til å spille eller synge, så kan du ta kontakt med ham.
+47 951 54 665
E-post