Konsert med Ellen Andrea Wang, torsdag 5. oktober

ellen andra wang

Det er en stor glede og ære å lansere nyheten om at denne unge stjernen stikker innom St. Jakob i forbindelse med sin releaseturné i høst. 15. september ble hennes nye album Blank Out sluppet.

Har du aldri sett henne før gjør du lurt i å holde av denne kvelden. I 2016 ble hun utnevnt av The Guardian som en av dagens mest interessante jazzmusikere, hvor de bl.a skrev følgende om henne: A commanding presence in any ensemble she plays in, her soft tone and vocal precision are always counterbalanced with heavy and assertive grooves from her double – bass, interlocking with drummers, jazz, pop and groove alike

Etter debutalbumet ”Diving” som kom ut i 2014, ble hun headhuntet av trommeslagerlegenden Manu Katché (Sting, Peter Gabriel, Joni Mitchell) og ble med ham på verdensturné. I tillegg til sine egne band (Pixel, EAW) har hun det siste året spilt med store stjerner som Sting og Marilyn Mazur.

All musikk på albumet har hun skrevet selv og vært produsent for. Det er spilt inn med Andreas Ulvo på tangenter og Erland Dahlen på trommer, som hun også har med seg denne kvelden.

Vi gleder oss til en stor, men dog intim, seanse i vår hyggelige Jakob sal. Plassene er begrenset så ikke vent med å kjøpe billett.

Bestill billetter på:
https://stjakob.hoopla.no/sales/wangtrio

Legg inn en kommentar